Vés al contingut

Teràpia Assistida amb Animals i Carnestoltes!

Teràpia Assistida amb Animals i Carnestoltes!
TAA i Carnestoltes

A la Residència La Vinyota han aprofitat el Carnestoltes per realitzar una sessió de Teràpia Assistida amb Animals diferent i plena de disfresses

Avui a la Residència La Vinyota ens hem posat les caretes de Carnestoltes per realitzar la teràpia assistida amb animals! Unes caretes fetes per nosaltres amb forma de papallona que li han donat a l'activitat un toc més divertit i ple de color!

La teràpia assistida amb animals, que realitzem de la ma de Curecan és un projecte de l’Obra Social El Roure que permet treballar diferents aspectes claus com la comunicació, l’estimulació cognitiva, el desenvolupament motor i el benestar emocional i anímic.

La relació entre els gossos i les persones és molt natural. El gos es converteix en un facilitador per realitzar tasques que sense ell la persona no faria. Això et permet treballar diferents aspectes com la mobilitat, la rehabilitació, la comunicació, les relacions socials i l’afectivitat, el treball en equip…”, va explicar Mar Alcalà, veterinària i tècnica en intervencions assistides amb Animals de Curecan, el dia de la represa.

En el cas de les persones amb discapacitat intel·lectual els gossos ens ajuden a crear estímuls multisensorials i interactius capaços de facilitar la comunicació, crear emocions, conductes i aprenentatges a traves de la implicació dels usuaris en les sessions”, especifica l’Amelia García, psicòloga de la Residència La Vinyota.

Not available in
This is not available in . You can go to the translated versions in these languages: