Vés al contingut

El projecte "Zona Mood" ha estat seleccionat per formar part del Programa Transforma

El projecte "Zona Mood" ha estat seleccionat per formar part del Programa Transforma
Membres del grup Zona Mood

Aquesta iniciativa té com a objectiu detectar el risc de patir soledat no volguda en preadolescents, intervenir precoçment i prevenir problemes relacionats amb el benestar emocional.

"Zona Mood" és un projecte multidisciplinari en què estan implicats professionals de l'àmbit sanitari, social i educatiu que vol prevenir i detectar precoçment la soledat no volguda en preadolescents, i ha estat un dels vuit treballs premiats en la 1a convocatòria del Hub d'Innovació Social i Sanitària sobre el repte de la Soledat No Estimada.

El projecte, desenvolupat per la Fundació Sanitària Mollet, la Fundació Hospital d'Olot i Comarcal de la Garrotxa, la Corporació de Salut del Maresme i la Selva i l'atenció primària de l'ICS de Girona, integra els sistemes sanitari, social i educatiu, tant en sessions grupals per potenciar la xarxa entre iguals, com en la comissió avaluadora multidisciplinària que elaborarà el pla de treball consensuat amb els alumnes i les seves famílies. El projecte utilitza l'escala SESFaR de valoració del risc, creada i avalada per un grup d'experts.

Not available in
This is not available in . You can go to the translated versions in these languages: