Vés al contingut

L’Escola de la Natura participa en el projecte ‘Apadrinem Els Pinetons’ de l'FSM

L’Escola de la Natura participa en el projecte ‘Apadrinem Els Pinetons’ de l'FSM
Pinetons

L’equipament municipal realitzarà dues formacions, el 17 i 22 de maig, una a l’Escola de la Natura i l’altra a l’espai Parets amb Flors

L’Escola de la Natura participarà en el projecte Apadrinem Els Pinetons del Servei de Rehabilitació Comunitària de la Fundació Sanitària Mollet organitzant dues sessions formatives el 17 i 22 de maig. La primera formació serà més teòrica i es farà a les instal·lacions de l’Escola, mentre que la segona, més pràctica, es durà a terme a l’espai de la iniciativa Parets amb Flors. El projecte Apadrinem Els Pinetons compleix una funció terapèutica i rehabilitadora per les persones usuàries i es desenvolupa a través d’accions per preservar i tenir cura dels entorns naturals.

En aquest sentit, la iniciativa té l’objectiu de contribuir en la rehabilitació i l’ocupació dels participants, pel que fa a fer tasques de cura dels espais, així com el d’afavorir el sentiment de pertinença a un grup, pel que fa a la realització de feines de valor mediambiental i social. Al mateix temps, el projecte Apadrinem els Pinetons forma part del programa Apadrina un Parc de Mollet de l'Ajuntament de Mollet.

Not available in
This is not available in . You can go to the translated versions in these languages: