Vés al contingut

Acompanyar el canvi a casa: hospitalització domiciliària per a dones amb diagnòstic dual

Acompanyar el canvi a casa: hospitalització domiciliària per a dones amb diagnòstic dual
UPHAD premi

La Iria Domínguez i l'Alba Luque, membres de la Unitat d'Hospitalització Parcial a Domicili del Servei de Salut Mental i Addicions Mollet, han rebut el 1r premi en les XVI Jornades de Gènere i Patologia Dual per la seva comunicació

El passat dimecres 30 de novembre es van celebrar les XVI Jornades de Gènere i Patologia Dual en el Parc d'Investigació Biomèdica de Barcelona on han participat la Iria Domínguez i l'Alba Luque professionals membres de la Unitat d'Hospitalització Parcial a Domicili (UPHAD) del Servei de Salut Mental i Addicions Mollet.

La seva comunicació, titulada "Acompanyar el canvi a casa: hospitalització domiciliària per a dones amb diagnòstic dual", ha rebut el 1r premi de les Jornades. 

Durant la comunicació es van presentar dades referents a les dones amb diagnòstic dual (salut mental i trastorn per l'ús de substàncies) que han estat ateses per la UHPAD durant els cinc primers anys de fucionament del programa. Es va destacar  que la hospitalització domiciliària és una opció terapèutica adequada per a les dones amb aquesta condició, que dona una atenció intensiva però flexible, adaptada a les necessitats i circumstàncies de cada dona.

Not available in
This is not available in . You can go to the translated versions in these languages: