Vés al contingut

Es tanca el torneig de pàdel del Servei de Salut Mental i Addiccions

Es tanca el torneig de pàdel del Servei de Salut Mental i Addiccions
Torneig de pàdel Salut Mental

Un projecte dins del programa d'activitats de la Taula Vallesana de Salut Mental i Addicions en motiu del Dia Mundial de la Salut Mental

En motiu del dia Mundial de la Salut Mental, el Servei de Salut Mental i Addiccions ha celebrat dins del programa d’Activitats de la Taula Vallesana de Salut Mental i Addicions una Americana de Pàdel, amb professionals i persones usuàries de salut mental i oberta a tota la ciutadania.

Amb totes les entrades esgotades, l’americana de pàdel que es va celebrar al club Oxygen de Martorelles va finalitzar amb dos guanyadors a qui felicitem pel gran joc que van realitzar.

Els diners recaptats de les entrades del torneig han anat destinats a l’Obra Social El Roure i concretament per l’activitat de pàdel que es realitza en el Servei de Rehabilitació Comunitària del Servei de Salut Mental i Addicions.

Sensibilització i rehabilitació

El Pàdel és una activitat que ha demostrat ser molt eficaç per a les persones amb salut mental. Redueix l’estrès i l’ansietat, afavoreix el benestar emocional, millora les relacions socials i el treball en equip, augmenta l’autoestima… És per aquest motiu que es va escollir aquesta activitat per tal de sensibilitzar a la ciutadania sobre la importància de la salut mental i eliminar l’estigma compartint moment d’oci i esport.

Torneig de pàdel

Aquesta activitat ha estat possible també gràcies a les entitats i empreses que han participat en la recol·lecció dels premis del torneig tals com sopars, material promocional, etc.

Patrocinadors

 

Not available in
This is not available in . You can go to the translated versions in these languages: