Vés al contingut

Unitat de Crítics

Unitat de Crítics

A l’Hospital Universitari Mollet disposem d’una Unitat de Crítics amb 10 boxs on atenem els pacients de major gravetat. L’objectiu d’aquesta unitat és recuperar la salut de les persones en una situació de gravetat mitjançant la última tecnologia i tècniques complexes de suport vital.

La Unitat està preparada per monitoritzar, tractar i donar suport vital a les persones ateses les 24 hores del dia. Està equipat amb monitors cardíacs, ventilació mecànica, sondes d’alimentació, vies intravenoses, drenatges i catèters i disposa de 2 boxs de pressió negativa per als pacients amb malalties respiratòries.

L’equip de la Unitat d’Atenció Crítica està especialment preparat per atendre els pacients més greus i realitzar tècniques complexes. El formen un professional mèdic especialitzat en atenció al pacient crític i un equip d’ infermeria i auxiliars especialitzades en el maneig d’aquesta tipologia de pacient, així com portalliteres, administratius o els equips de neteja.

La nostra Unitat de Crítics és un espai humanitzat, amb llum natural, ben il·luminat i confortable, que permet a la persona atesa i als professionals viure la seva estància de la millor manera possible.

Enllaços d’interès:

Dra.
Núria Pomares
Cap de Servei d’Urgències
Cap de Servei de la Unitat d’Atenció Crítica
Marta Roman
Infermera gestora del Servei d’Urgències
Infermera gestora de la Unitat d’Atenció Crítica
Not available in
This is not available in . You can go to the translated versions in these languages: