Vés al contingut

Urgències

Urgències

El nostre Servei d’Urgències està al teu servei les 24 hores del dia i està preparat per atendre tot tipus de situacions. Atenem aproximadament 70.000 urgències/any i comptem amb servei de radiologia de dilluns a divendres de 8 a 18h, amb possibilitat durant aquestes hores de fer ecografia urgent. El Servei està dividit en nivell d’atenció segons la gravetat de la urgència i deriva als pacients després d’una valoració de triatge. 

Compta amb 2 facultatius a nivell I (urgències més lleus), tres facultatius a nivell II (urgències més greus) i un facultatiu a l’àrea de crítics. També té el suport d’especialistes de medicina, traumatologia, cirurgia, pediatria, ginecologia, nefrologia i anestèsia per donar resposta a les necessitats individuals de cada pacient. Així mateix, urgències disposa d’un equip d’infermeria especialment formada en aquesta àrea, auxiliars, portalliteres i administratius per tal de donar una resposta integral a la persona atesa.

Estem ampliant el Servei d’Urgències

Estem ampliant el nostre Servei d’Urgències. Preveiem que la finalització de les obres d’aquesta àrea de l’Hospital Universitari Mollet serà el proper novembre. L’obra permetrà una ampliació en un 50% de l’espai actual; un 30% més de punts d’atenció i incorporarà un servei d’imatge diagnòstica dins de la pròpia unitat per agilitzar els processos. Amb aquest projecte volem donar resposta a l’augment de la població de referència, a l’increment de demandes especialitzades d’atenció urgent i a les noves necessitats sorgides durant la pandèmia de la COVID-19.

El projecte s’ha dissenyat perquè sigui possible establir una atenció especialitzada i diferenciada per a pacients fràgils, pediàtrics o traumatològics. Concretament, la nova estructuració d’urgències preveu 2 boxes i dos punts de tractament per a pediatria, 6 boxes per a traumatologia, 5 boxes d’observació per a pacients geriàtrics o fràgils i 1 box de seguretat. El nou servei comptarà també amb una Unitat de Crítics de 10 boxs per atendre les persones més greus.

Especialitats:

  • Medicina
  • Traumatologia
  • Cirurgia
  • Pediatria
  • Ginecologia
  • Nefrologia (presencial de 8-20h)
  • Anestèsia

Enllaços d’interès:

Dra.
Núria Pomares
Cap de Servei d’Urgències
Cap de Servei de la Unitat d’Atenció Crítica
Marta Roman
Infermera gestora del Servei d’Urgències
Infermera gestora de la Unitat d’Atenció Crítica
Not available in
This is not available in . You can go to the translated versions in these languages: