Vés al contingut

Àrea Quirúrgica

Àrea Quirúrgica

L’Àrea quirúrgica coordina tota l’activitat de cirurgia major que es realitza a l’Hospital Universitari Mollet amb especial suport de l’equip d’Anestesiologia i Reanimació. Està formada per 7 quiròfans d’última tecnologia i es coordina amb l’equip de diagnòstic per la imatge i altres serveis per tal de realitzar les cirurgies programades i les cirurgies urgents amb seguretat, eficàcia i precisió. També disposa de gabinets d’exploració.

El bloc quirúrgic disposa d’un equip multidisciplinari de professionals especialistes tals com infermera quirúrgica, instrumentistes, professionals mèdics de totes les especialitats, anestesistes, auxiliars, portalliteres i administració, entre d’altres, que garantitza l'atenció quirúrgica les 24 hores del dia.

Punters en Cirurgia 3D

L’Àrea compta amb equipaments punters d’última generació, com un quiròfan 3D innovador que permet una major precisió i eficàcia en les intervencions quirúrgiques per laparoscòpia mínimament invasiva.

Millor informació per als acompanyants

L’Àrea Quirúrgica disposa de l’aplicació Connecta Famílies que ofereix al familiar tota la informació sobre on es troba el seu familiar durant la cirurgia (preparació, quiròfan, reanimació, etc), a través del codi de pacient. 

Serveis:

L’Àrea Quirúrgica realitza cirurgia major amb ingrés, cirurgia major ambulatòria, gabinets d’exploració i cirurgia menor. 

Especialitats

Enllaços d’interès:

Dr.
Ernest Millán
Cap de Servei d’Anestesiologia i Reanimació
Coordinador de l’àrea quirúrgica
Sílvia Fernández
Infermera gestora de l’àrea quirúrgica
Not available in
This is not available in . You can go to the translated versions in these languages: