Vés al contingut

Qui som

Qui Som

L’Hospital Sociosanitari Mollet és el centre d’atenció intermèdia de la Fundació Sanitària Mollet que dona servei a 165.000 persones d’11 municipis del Vallès Central (8 del Vallès Oriental i 3 del Vallès Occidental).

En coordinació amb l’Hospital d’aguts i l’atenció primària, atenem persones que requereixen un ingrés de mitja durada, ja sigui persones grans amb pluripatologies o persones en procés de rehabilitació.

El nostre centre està organitzat en dues grans àrees: l’àrea ambulatòria i l’àrea d’hospitalització. Estem preparats per atendre pacients de mitja complexitat i comptem amb l’equipament necessari per donar servei de radiologia laboratori, oxigenoteràpia, transfusions sanguínies, rehabilitació d’alta intensitat, entre d’altres.

L’Hospital Sociosanitari Mollet està integrat dins del Servei de Geriatria de la Fundació Sanitària Mollet amb l’objectiu de donar una resposta integral a les necessitats de les persones grans i fràgils del territori.

Icona Llits d’hospitalització
100

Llits d’hospitalització

Icona Consultes externes
3

Consultes externes

Icona Places d’hospital de dia
25

Places d’hospital de dia

El nostre model d'atenció

Posem la persona al centre

Alineats amb el model d’atenció de l’FSM, apostem per un model centrat en la persona i oferim una atenció integral que permet millorar la vida de la nostra gent. Treballem per oferir una atenció humanitzada i d’alta qualitat a la persona atesa i a la seva família, per tal d’afavorir la seva adaptació a la nova situació de salut i facilitar el retorn i la integració al seu entorn habitual, garantint el màxim grau d’autonomia personal.

Formar part del Servei de Geriatria de l’FSM fa possible una atenció integral a la persona gran, amb continuïtat assistencial i en el seu territori local.

Comptem amb un edifici obert, modern, funcional, construït amb criteris d’eficiència energètica i que aprofita al màxim la llum natural

La nostra activitat

Les dades clau que dimensionen la nostra tasca i aportació al territori.

Icona sessions d’hospital de dia
1.483

persones ateses per l’Equip d’Avaluació Integral Ambulatòria

Icona de persones ateses en l’Hospital de dia (Psicogeriatria)
192

persones ateses en l’Hospital de dia (Psicogeriatria)

Imatge d’Atenció espiritual
1.102

persones ingressades a hospitalització

Icona Llits de semicrítics
23.373

estades

Qualitat en l’àmbit de l’atenció intermèdia

La qualitat és un dels nostres grans eixos de present i futur. Som el primer hospital sociosanitari de Catalunya amb l’acreditació Joint Commission Internacional, l’acreditació de qualitat i seguretat del pacient referent a nivell mundial. També comptem amb el Segell d’Excel·lència EFQM 500+.

Actualment, hem iniciat el procés d’acreditació Libera Care, un projecte que ens permetrà disminuir i millorar la utilització de l’ús de contencions físiques i farmacològiques, mantenint la seguretat i el benestar de totes les persones ingressades al centre.

El nostre centre

Creiem que els espais i l’entorn afavoreixen la millora de la salut. Les nostres instal·lacions ofereixen el màxim benestar i privacitat per a les persones ateses, contribuint a la seva recuperació i millora de la seva salut.

L’equipament actual és fruit de la remodelació de l’antic hospital de Mollet: conserva l’estructura principal, però reconvertit en un edifici obert, modern, funcional i que aprofita al màxim la llum natural.

Els criteris d’eficiència energètica han estat presents en la remodelació del nou equipament: noves façanes, interiors i exteriors, que aïllen tèrmicament i permeten estalvis energètics en l’ús de la climatització de l’edifici; col·locació de fusteries amb ruptura de pont tèrmic; creació d’espais que permeten l’entrada de llum natural a les habitacions, entre d’altres.

L’Hospital Sociosanitari Mollet compta amb consultoris, espais d’atenció rehabilitadora i habitacions amb 100 llits destinats a l’atenció sociosanitària.

A més, el centre compta amb espais i serveis addicionals com ara l’espai virtual d’estimulació cognitiva, un gimnàs a cada planta, un pati exterior verd, un auditori per a l’educació sanitària a les famílies, suport de laboratori 24h i radiologia.

Hospital Sociosanitari
Not available in
This is not available in . You can go to the translated versions in these languages: